Ben je een onderzoeksassistent met affiniteit voor de wetenschap die maatschappelijke impact wil hebben? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

 

Locatie:                 AMSTERDAM

 

Functieomschrijving

De onderzoeksassistent voert praktisch werk uit voor een interventiestudie naar het effect van voeding op gezond ouder worden. Hij/zij richt zich voornamelijk op het werven van studiedeelnemers, het screenen van mogelijk deelnemers, het invullen van studiegegevens, en overige administratieve taken ten behoeve van de studie.

 

Jouw taken

 • werven van studie deelnemers
 • screenen van mogelijke deelnemers
 • invoer van studiegegevens in database
 • diverse administratieve taken

 

Functie-eisen

 • afgeronde HBO opleiding (richting van voeding en diëtetiek is een pré)
 • werkervaring in onderzoeksetting is een pré
 • goed inlevingsvermogen en affiniteit met ouderen
 • zelfstandig en flexibel ten aanzien van werkinhoud en werkdagen
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.579,- en maximaal € 2.972,- bruto per maand, conform salarisschaal 8.0- 8.3. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel (Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker 3) en staat open voor 0.6 fte.

 

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 9 maanden.

 

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

 

Over de VU

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

 

Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

 

Faculteit der Bètawetenschappen

De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

 

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

 

Afdeling Gezondheidswetenschappen

De sectie Voeding en Gezondheid van de afdeling Gezondheidswetenschappen, Faculteit der Aard- en Levenswetenschappen leidt onder meer het Europese project PRevention Of Malnutrition In Senior Subjects in the EU (PROMISS) (https://www.promiss-vu.eu/). PROMISS heeft als doel om ondervoeding bij ouderen te begrijpen en uiteindelijk te voorkomen en gezond ouder worden te bevorderen. In oktober 2018 is er een langlopende interventiestudie gestart waarbij het effect van een voeding op gezond ouder worden onderzocht wordt.

 

Diversiteit

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

 

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een e-mail met jouw curriculum vitae en motivatiebrief vóór 7 februari 2019 onder vermelding van vacature ONDERZOEKSMEDEWERKER t.a.v.

 

Naam:                 Ilse Reinders

Functie:              Postdoc onderzoeker

E-mail:                sollicitaties.agw.falw@vu.nl

 

Vragen

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

 

Naam:                 Ilse Reinders

Functie:              Postdoc onderzoeker

E-mail:                promiss-onderzoek@vu.nl of ilse.reinders@vu.nl

Telefoon:            020-5986969

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.